Honlapkészítés Profi Csomag

Első lépésben közösen megbeszéljük, mi legyen a domain neved és milyen legyen a dizájn.

A Domain és tárhely beszerzését elintézzük Neked. Megrendeljük a Te nevedre, e-mail címedre és ki is fizetjük. 500 MB nagyságú tárhely - az 1. évben vállaljuk a 2 évtől Te költséged.

Miután aktívvá vált a tárhely és a domain az előzetes megbeszélés alapján elkészítjük Neked a weboldalad, blogfelülettel, aloldalakkal (amennyi csak kell a rendszeredhez), elfogó, értékesítő és upsell oldalakkal - akár 2 termékcsoportra.

Minden oldalnál megadjuk a vázlatot, mit hova kell írnod. Neked csak annyi a dolgod, hogy megtöltsd tartalommal a minta alapján.

Közben beregisztrálunk a Listamester hírlevélküldő rendszerbe. Ár/érték arányban az egyik legjobb szolgáltatást kapod. Az első 100 regisztrálóig és 1000 e-mail kiküldéséig ingyen tudod használni. Utána is nagyon barátságos árakon kínálja profi szolgáltatását. Ide kattintva tudod megnézni a Listamester árait.

Elkészítjük a hírlevél sablonodat, annyi sablont, amennyire csak szükséged lesz, beállítjuk a sorozatba őket, Neked megint csak a tartalmat kell adni hozzá az adott minta alapján.

Amennyiben a tartalmat elkészíted, akár azt is beillesztjük a weboldaladba, ha úgy szeretnéd, csak ezt jelezd nekünk.

Videót is szeretnél? Most 50% kedvezménnyel megkapod, ha a megjegyzés rovatban a rendeléskor feltünteted (az ára megbeszélés tárgya, attól függően, hogy milyen videó legyen, bemutató, bemutatkozó, vagy referencia, és hány perces).

A honlapkészítés mellé ajándékok

1. Lépésről-lépésre útmutató - PDF - értéke 4600.- Ft
  • hogyan készíts tartalmat, kezdve a gép bekapcsolásával,
  • hogyan írj levelet a Listamesterben,
  • hogyan illeszd be az űrlapot, képet, videót,
  • és még sok hasznos tanács.
2. Ha most megrendeled a weboldalad havi karbantartását...

együtt ezzel a csomaggal, 30% kedvezményben részesülsz csak válaszd ki melyik csomag elégíti ki az igényeidet. Ezzel lehet minimálisra csökkenteni az esélyét, hogy hekkerek fel tudják törni a weboldalad kezelő felületét és spamokat küldjenek róla.

Fullos csomag
20.000.- Ft / hó
Tartalmazza:
Az Induló csomag szolgáltatásait.
Hetente 1 blogbejegyzést megírunk Neked, az általad megadott kulcsszóra optimalizálva. Tehát Te csak megadod, hogy miről szóljon a cikk, milyen kulcsszavakra legyen optimalizálva és mi pedig megírjuk helyetted a heti 1 cikket.
Közepes csomag
14.000.- Ft / hó
Tartalmazza:
Az Induló csomag szolgáltatásait.
Havonta amennyi blogot megírsz, mi feltesszük a blogfelületre és formázzuk.
Induló csomag
6.000.- Ft / hó
Tartalmazza:
Weboldallal kapcsolatos összes frissítés elvégzése.
Havonta 2 db általad megírt blog felhelyezését.

3. Egy éven belül 50% kedvezménnyel készítünk új dizájnt a honlapodra...

ha a régit meguntad és egy modernebbet szeretnél - Értéke 25.000.- Ft

4. Egy éves garancia, havi konzultáció...,

hogy a honlapodon valami gond lenne az üzemelésében kijavítjuk. Ez alatt az egy év alatt lehetőséged lesz havonta egy alkalommal konzultálni, kérdezni, hogy tudj boldogulni - értéke 15.000.- Ft / hó.

Egy ilyen honlapkészítés csomagért ennyi ajándékkal minimum 120.000.- Ft-ot kérnek el.

A honlapkészítés Profi Csomag, ami segít, hogy el tudj indulni és online anyagilag függetlenné tudj válni úgy, hogy végig melletted állunk, elintézzük a domaint is ingyen,
Neked most csak mindösszesen 78.900.- Ft-ba kerül...

és ha most rendeled meg a honlap karbantartást,
akkor 30% kedvezménnyel veheted igénybe 1 éven keresztül.

Most kattints itt a sárga gombra, hogy holnaptól közös erővel hozzuk ki az online vállalkozásodból, üzletedből, honlapodból a lehető legtöbbet.

Ha mégis eggyel nagyobb csomagot szeretnél, gördíts lejjebb!

Honlapkészítés - Minden egyben csomag