Gratulálunk!

Életed legjobb döntését hoztad most meg.

Ha kérdésed van, vagy egyedi elképzelésed, azt kérlek a megjegyzés rovatba írd be.

A csomagok részletezését itt lejjebb görgetve találod.

A kötelező mezőket kérlek pontosan töltsd ki!

 

 

 

Adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére tovább nem adjuk, a törvényi előírásokat maximálisan betartjuk.

 

Kérem Gmail-es email címet adjon meg!

Email
Keresztnév
Vezetéknév
Telefon
Kártyás fizetés PayPal-on
Fizetés Utalással
Megjegyzés, kérés, kérdés


A csomagok részletezése:

1. Csomag

Induló csomag - ez egy alap weboldal, céget, munkatársakat és terméket bemutató honlap 4 - 5 aloldallal. Vállaljuk a tárhely és domain név megrendelését (ezNeked plusz költség - minimum 3810.- Ft/év - a tárhely mérete befolyásolja. Külön a szolgáltatónak kell fizetni nem nekünk). Nem tartalmazza a tartalom feltöltését megírását, stb.

2. Csomag

Alap csomag - ebben vállaljuk a honlap felépítését, az elfogó oldal és az értékesítési oldal elkészítését, a tárhely és domain név megrendelését (ez plusz költség - minimum 3810.- Ft/év - a tárhely mérete befolyásolja. Külön a szolgáltatónak kell fizetni nem nekünk). Nem tartalmazza a tartalom feltöltését megírását, stb.

3. Csomag

Tartalmazza a 2.csomagot teljes terjedelmében + feltöltjük a tartalmakat is és bármikor moderáljuk javítjuk az igényeid szerint. Nem tartalmazza a csomag a szövegek, képek, videók szerkesztését.

Webáruház készítés - alap. Elkészítjük a webáruházad, az általad megadott paraméterek alapján és maximum 20 terméket is felteszünk. Képeket Neked kell biztosítani.

4. Csomag

Tartalmazza a 2. és 3. csomagot teljes terjedelmében + a tartalom szerkesztését is. Videók készítése egyedi megbeszélés tárgya, az plusz költség.

Webáruház készítés. Itt már mi készítjük el a webshopba feltölteni kívánt képeket is. Videók készítése egyedi megbeszélés alapján, plusz költség.

5. Csomag

Tartalmazza a 2.- a 3. és 4. csomagot teljes egészében + a levelező rendszer beállítását, automata levelek beállítását, kampányok beállítását. Nem tartalmazza az automata levelező program költségeit.