Online pénzkereset

Online pénzkereset lehetőségei

Online pénzkeresetSzámtalan módja van annak, hogy valaki online pénzt keressen:

 1. Adj bérbe hirdető felületeket.
  • Google Adsensse hirdetések
 2. Értékesítés – lehet fizikai, vagy szellemi termék.
  • Értékesítés nagy portálokon, mint pl. Vatera, e-bay, Amazon, Facebook
  • Saját weboldalon, webáruházon keresztül értékesítés.
  • Mások termékeinek az értékesítése.
 3. Készíts info terméket és azt értékesíts online.
 4. Szervezz Online tanfolyamokat.
 5. Élő közvetítések – Facebook, YouTube
 6. Online MLM – online hálózatépítés.

Bármelyik online pénzkereseti mód elérhető mindenki számára, de…

Mi ez a „de” az online pénzkereset terén?

Ez a „de” azt hivatott jelölni, hogy nem minden való mindenkinek, amikor elindul a saját ötletével online pénzt keresni.
Ugyanis induláskor:

 • Nincs a weboldaladnak kellő látogatottsága – ok ez növelhető hirdetéssel, de ha Neked most nincs pénzed, akkor miből akarsz olyan hirdetési kampányt csinálni, ami által sokan meglátogatják a honlapod?
 • Nincs egy listád, akiknek kampányokat tudnál indítani, ami által vásárolnának tőled.
 • Valószínű, hogy fogalmad sincs hogyan építs fel egy honlapot, ne adj Isten egy webáruházat.

Tehát itt a „de” komoly kihívás elé állít az irányú célodban, hogyan keress online pénzt, minél kisebb induló tőke bevonásával.

Ha egyáltalán nincs pénzed, akkor…

Így indulj el Online pénzt keresni

Ha nincs pénzed elindulni az online pénzkeresetben, akkor csak az a lehetőséged maradt, hogy eladj valamilyen terméket. Hogyan tudod ezt kivitelezni?

Online pénzkereset, ha most nincs pénzed

 • Keress valamilyen terméket, amit szívesen forgalmaznál! Megállapodsz a termék tulajdonosával, majd el kezded minél több helyen megosztani. (Ilyenkor általában van egy kódod, ami alapján rajtad keresztül érkező látogatók vásárlásai után jutalékot kapsz. Ezzel csak az a bibi, hogy általában számla ellenében fizetnek.)
  Ezeket termékeket promótálhatod a Facebookon, a Vaterán vagy az E-bay-n. Persze azt vedd figyelembe, hogy a termék tulajdonosa, hova és milyen módon képes szállítani, és csak annak megfelelően promótálj.
 • Készíthetsz Te saját magad valami információs terméket, amivel megoldást tudsz adni egy bizonyos rétegnek a problémájára. Ezt kínálhatod eladásra a Facebookon és más közösségi médiákban, vagy készíthetsz saját értékesítő weboldalt ahova az embereket irányítod. Ehhez kb. 4000.- Ft-ért tudsz venni egy Domain nevet tárhellyel, és erre felépíted. Ehhez itt találsz segítséget, és még egyedi ajánlatot is kérhetsz, hogy minél kedvezményesebb áron tudj indulni az online pénzkeresetben.